View of long rectangular space, with sunken area surrounded by simple, low hand-rail or built in table of equal height; plant in foreground leading to statue on purpose built shelf, wicker chairs, with upholstered furniture beyond

Scope and Content

Annotated with stamp: 'COPYRIGHT The Council of Industrial Design, 28, Haymarket, London, S.W.1, Please acknowledge, and return after use. Negative no. A647' and '60-1388 SUMMER LIVING ROOM, From June 27 - July 23 a Summer Living Room designed by Jacques Groag, FSIA, is being featured at The Design Centre. The room, combined with a concrete paved terrace, provides even the most confined citizen with some illusion of out-of-doors. COPYRIGHT: If reproducing, please acknowledge CoID photograph', and with red pencilled '60-1388' and 'EXH. CoID DC 1960'.